Жана Бергендорф с първия си сингъл „Самурай” – довечера в шоуто

Петте състезателни двойки, които успяха да се класират до този етап на Dancing Stars са в изключително напрежениe, защото една от тях ще отпадне само на крачка преди полуфинала на звездното състезание. Тази вечер ще станат ясни четиримата полуфиналисти, които ще се борят за финал в Dancing Stars.

 

След като миналата седмица, навръх рождения си ден, дори любимката на феновете Михаела Филева беше на елиминации, никой не е застрахован. Кои ще бъдат четиримата полуфиналисти в Dancing Stars и за коя звезда най-блестящият дансинг в ефира ще остане завинаги в миналото, ще разберем довечера от 20.00 часа по Нова.

 

Тази вечер Жана Бергендорф, победителката във втория сезон на X Factor в България, ще представи първия си самостоятелен сингъл „Самурай” – довечера на сцената на Dancing Stars, заедно с танцьорите от The Center. Парчето е записано в Англия от екип от най-известните в този бранш продуценти, които са част от компанията, „виновна” за успеха на сензацията One Direction. Българският текст е написан от Руши Виденлиев.

 

Dancing Stars – елиминации, довечера, от 20.00 часа по Нова.