Кошмарът за Росица тепърва предстои, а никой не е в състояние да й помогне

Утре вечер, 23 май, от 20.00 часа разтърсващата история в документалното риалити „Съдби на кръстопът” ще покаже на зрителите как изпълненият с хармония и разбирателство живот на една 37-годишна жена от София се променя до неузнаваемост, след като бившият й съпруг излиза от затвора

 

Росица e шокирана, когато забелязва затворника пред блока си и оттогава не може да намери покой. Уплашената жена много добре си спомня годините, в които двамата с Йордан са били женени. Тя още не може да изличи от съзнанието си болката и насилието, на които той я е подложил. Единственото хубаво, което се случва в техния брак, са двете им дъщери - Аглая на 17 и Добрина на 15 години.

 

Преди шест години агресивният Йордан влиза в затвора с присъда за убийство. Това е денят, в който Росица си отдъхва и заживява нов живот. След време жената дори успява да създаде нова връзка - с Виктор, който се грижи добре за дъщерите й. Мирът в дома на Росица и Виктор е напълно разрушен със завръщането на Йордан. Бившият затворник е твърдо решен да възстанови семейството си на всяка цена. Той подлага бившата си съпруга на системен психически тормоз с цел да я смачка и подчини на волята си.

 

Кошмарът за Росица тепърва предстои, а никой не е в състояние да й помогне. Една жена застава съвсем сама срещу болката и насилието. 

 

Aктуална информация и новини от "Съдби на кръстопът” търсете на официалната страница на предаването facebook.com/sadbi.na.krastopat, а изминалите епизоди на документалното риалити гледайте в Nova Play.