Всички, които вярват, че заслужават да бъдат част от музикално шоу №1 в света, вече могат да се записват за кастинг

Музикално шоу №1 в света разтърсва за трети път ефира на Нова. Тази есен най-големият и успешен музикален формат X Factor се завръща, за да затвърди максимата, че е форматът, дал на родната музикална сцена най-много таланти.

X Factor – елементът, който превръща обикновените хора в звезди, отново ще има запазено място в прайм тайм ефира на медията, а всички, които вярват, че го притежават и заслужават да бъдат на голямата сцена, вече могат да се записват за участие на сайта на предаването xfactor.novatv.bg.  

С два успешни сезона зад гърба си, талантите, открити благодарение на шоуто, продължават да се реализират изключително успешно. Само преди броени седмици по време на церемонията на връчването на тазгодишните награди на БГ Радио Жана Бергендорф представи своя дебютен сингъл „Самурай”. Песента е създадена във Великобритания от двама от най-успешните музикални продуценти на Острова – Рей Хеджис и Найджъл Бътлър. 

На същата церемония отново X Factor-и си тръгнаха с не една престижна статуетка – Михаела Филева, която заслужено се класира на финала на Dancing Stars и уверено върви по пътя на миналогодишния победител в шоуто Ангел Ковачев, бе обявена за БГ изпълнителка на 2014. X Factor дуетът Ангел и Моисей стана БГ дуо 2014. След издаването на няколко хитови парчета човекът, който първи покори сцената на шоуто – Рафи, скоро ще зарадва феновете си с още два хита. След броени дни новата си песен „Зелена светлина” ще представи и друг талант от шоуто – Теодора Цончева, в която ще я видим заедно с Део и Тодор Гаджалов. Успоредно с подготовката на соловия си сингъл рап сензацията Атанас Колев се включи и в изненадваща колаборация с Deep Zone Project, където е отговорен и за текста на хип-хоп частта в песента. Съвсем скоро се очаква и първото парче на Ана Мария, която ще видим в дует с друго откритие на X Factor – Богомил от първия сезон на шоуто. 

Продуцент отново ще бъде Магърдич Халваджиян и екипът на Global Films.

Кои ще бъдат новите звезди на родната музикална сцена, които X Factor ще открие? Кои ще бъдат водещите и кои ще влязат в ролята на ментори – отговорите очаквайте съвсем скоро.

Дотогава всички, които искат да станат част от музикално шоу №1 в света, могат да се записват за кастинг на xfactor.novatv.bg, както и да се обадят на телефон: 0885 61 33 63, 02 /974 04 33 за повече информация и въпроси.