Дарин Ангелов, Михаела Филева и Албена Денкова отиват на финал

Съдбовни 6% разлика в зрителския вот изпратиха актьора Дарин Ангелов на финал. Най-трудното, но и най-доброто, тепърва предстои за Албена Денкова и Калоян, Дарин и Ани, както и за Михаела Филева и Светльо.

 

Гимнастичката Симона Пейчева и симпатичният кулинар и участник в Dancing Stars 2014 - Ути Бъчваров, бяха сред публиката на тазвечершните драматични елиминации. Симона и Ути дадоха всичко от себе си, за да подкрепят Нели и тя да продължи участието си в шоуто, но финалната дума бе на "петия член на журито" - публиката. Наско Месечков и грациозната Нели бяха достатъчно смели да заложат на съвсем нова хореография и представиха едно наистина драматично и чувствено пасо добле. "Нели, ако зависи от мен, аз отново бих ти вдигнал 10", бе коментарът на Христо Мутафчиев, след красивото изпълнение.

 

За да подкрепят финалиста Дарин, сред публиката бяха брат му Деян и певицата Мария Илиева. Но професионалистката Ани и младият актьор не се нуждаеха от помощ тази вечер.

 

"100 поддръжки в секунда", възкликна Калин Сърменов след техния фрийстайл. "Дарине, ако беше индианец, знаеш ли как щеше да се казваш? "Артистичният с бързите крака"", добави с усмивка Галена Великова.

 

Шампионката Мария Гроздева и журналистката Ива Дойчинова агитираха за Михаела и Светльо. Но звездната двойка заложи на любимото на цялото шоу тяхно фламенко и това улесни значително задачата на популярните им защитници. Зрителският вот спести напрежението от елиминациите на олимпийската гордост Албена Денкова и тя бе провъзгласена за първия сигурен финалист още в началото на вечерта.

 

"Искам да благодаря на продуцентите, на всички от екипа, на прекрасното ни жури. За мен беше чест да бъда на сцената на Dancing Stars 2014 и то заедно с този прекрасен човек и професионалист.", бяха последните думи на Нели Атанасова на сцената на Dancing Stars 2014, прегърнала своя партньор Наско Месечко. "Благодаря и на всички които ни подкрепяха и пред малкия екран.", добави още финиширалата на почетното 4-то място Нели.

 

На големите финали във вторник и четвъртък, следващата седмица, трите звездни двойки ще се борят за престижната купа на Dancing Stars 2014. Кой ще бъде на финал? Развръзката на трите месеца блясък, красота, сила и талант, само по Нова, само от 20.00ч.