Ирина крие тъмно минало, свързано с финансови измами

40-годишен счетоводител от София ще бъде шокиран, когато съвсем случайно открива, че неговата съпруга го лъже, откакто са заедно. Мистериозната история на семейство Вангелови ще видим довечера в новия епизод на "Съдби на кръстопът" в 20.00 часа.

 

Очарователната Ирина, която непрестанно отсъства от къщи по работа, води двойствен живот и не е това, за което се представя. По най-бавния и болезнен начин Костадин разкрива лъжа след лъжа - доверието му e окончателно сринато. Оказва се, че съпругата му Ирина крие тъмно минало, свързано с финансови измами.

 

Кошмарът за мъжа й не спира дотук. Хубавицата върти на пръста си цели трима мъже, с които успява да живее едновременно. Мистерията е пълна, а пострадалите от заплетената история стават все повече. 

 

Ще успее ли Костадин да се вдигне на крака и да възстанови семейството си или ще се срине окончателно? Има ли почтен изход от ситуацията за Ирина и какво са в състояние да направят заедно трима измамени мъже? Това ще разберем в следващия епизод на документалното риалити "Съдби на кръстопът" тази вечер от 20.00 часа.