Победителката в X Factor разказа за видеото към дебютния си сингъл пред екип на Нова

Победителката във втория сезон на X Factor в България Жана Бергендорф завърши снимките на видеоклипа към първия си самостоятелен сингъл - „Самурай”. Почитателите на младата певица могат да очакват премиерата на видеото следващата седмица.

Песента е записана в Лондон от продуцента на Take That и Том Джоунс - Рей Хеджис. „Записвахме три дни, по седем-осем часа на ден не съм излизала от студиото. Беше много трудно, но там направиха нещо уникално, показаха гласа ми в съвсем друга вселена”, разказа с усмивка Жана пред екип на Нова.

„Вярвам, че песента е на световно ниво”, добави певицата. „Чудесна песен, според мен си готова за световния пазар”, коментира музикалният продуцент Рей Хеджис.

Песента е записана в два варианта - на български и английски език, като английското заглавие е Remember Me. Българският текст на „Самурай” е дело на Руши Видинлиев.

Жана Бергендорф подчерта още, че за нея X Factor е сбъдната и реализирана мечта. Същевременно всички, които искат да станат част от музикално шоу №1 в света, което се завръща в ефира на Нова тази есен, вече могат да се записват за кастинг за третия му сезон у нас на xfactor.novatv.bg.
 
Във видеото тук вижте какво още разказа Жана за „Самурай” в репортаж за „Събуди се” по Нова.