"Съдби на кръстопът" вече ще се излъчва по четири пъти в седмицата

Заради големия зрителски интерес документалното риалити "Съдби на кръстопът" вече ще се излъчва по четири пъти в седмицата. Феновете на предаването могат да го следят от понеделник до четвъртък в 20.00 часа.

 

Тази вечер в "Съдби на кръстопът" ще видим отново една изумителна история по действителен случай. В нея млада жена забременява с близнаци от двама различни бащи. Шокът на 19-годишното момиче е голям, а връзката й с нейния приятел започва да се разпада. Никой от обкръжението й не иска да приеме медицинския феномен, който обърква съдбите на няколко човека. Но този феномен е факт и семейството на Ивелина е принудено да свикне с него. Това обаче води след себе си големи и много неприятни изненади.

 

В сряда, 11 юни, зрителите ще проследят трогателната история на самотна майка от София, която отглежда двете си деца - момиче на 16 години и момченце на 5 годинки. Жената не получава помощ отникъде. Дори собственият й баща не иска да чуе за нея. Той е заможен човек, с когото Ива е в лоши отношения от години. Дори и след смъртта на баща си тя е лишена от наследство. Изправена на ръба на оцеляването, младата жена се опитва да разплете мистериите около бащиното наследство. За нейна изненада се оказва, че младата съпруга на баща й е виновна за разрива в отношенията баща-дъщеря. Положението става още по – страшно, когато се оказва, че вдовицата Петя манипулира завещанието и оставя Ива с децата буквално на улицата.

 

В четвъртък, 12 юни, "Съдби на кръстопът" ще разкаже за семейство Дакови от София. Радостта им, че тяхната дъщеря Лора е приета в елитна гимназия, не трае дълго. 14-годишното момиче се връща все по-отчаяно от училище. 

 

Оказва се, че двама близнаци - брат и сестра от нейния клас - тормозят останалите ученици. Който се осмели да се оплаче, веднага съжалява за това. Лора се връща пребита от училище, а родителите й са в шок от случващото се. Те се опитват да разговарят с учителите и с родителите на близнаците. Но всеки техен опит да помогнат на дъщеря си е неуспешен. Бащата на близнаците е агресивен мъж, който държи децата му да следват неговия пример, за да преуспяват в живота. Семейство Дакови са в патова ситуация, а бащата на Лора се забърква в големи проблеми, опитвайки се да действа по законите на джунглата.