Участници в „Стани богат”, таланти с международен опит и последователи на мама Люси – сред кандидатите за третия сезон

От участници в „Стани богат” до кандидати с музикален опит в Доминиканската република са сред претендентите за третия сезон на шоуто X Factor, който стартира тази есен по Нова. Кастингите за музикално шоу №1 започват на 2 юли и за 11 дни ще преминат през пет града - Велико Търново, Русе, Варна, Бургас, София. На официалния сайт на шоуто xfactor.novatv.bg вече са се записали два пъти повече кандидати в сравнение с миналата година, като се очаква напливът на място в градовете да бъде още по-голям. 

Възрастовата граница на бъдещите X Factor-и също е разнообразна – впечатление прави големият брой хора на средна възраст, вдъхновени от историята на мама Люси. Във втория сезон на шоуто 63-годишната детска учителка беше истинска фурия и редовно вдигаше на крака и публика, и жури с изпълненията си. 

„Искам да докажа, че за таланта няма възраст и звезда може да се стане по всяко време”, мотивира се 50-годишен кандидат. Друг пък се заканва, че притежава всички качества да стане „новата Сюзън Бойл”. С още по-голям хъс и амбиция се записват и младите кандидати, някои от които са толкова нетърпеливи, че разкриват и музикалния си репертоар, с който обещават да впечатлят журито. 

Кои от тях обаче ще успеят да извървят пътя до финала? Колко по-мащабен и внушителен може да бъде X Factor? Отговорите тази есен по Нова, преди това обаче е време за X Factor кастинги:
Велико Търново – 2 юли – Гранд Хотел Янтра
Русе – 3 юли – хотел Рига
Варна – 5 и 6 юли – Фестивален и конгресен център
Бургас – 8 и 9 юли – хотел Аква
Пловдив – 11 и 12 юли – Дом на културата „Борис Христов”
София – 14, 15 и 16 юли – НДК, Studio 5.