След броени дни ще станем свидетели на най-цветното събитие в столицата

Четирима души спечелиха двойни покани за Фестивала на цветовете. Това са Симеон Панев от София, Анна Даверова от София, Кирил Петров от Варна и Милена Станева от Пловдив. Печелившите бяха изтеглени днес, 19 юни, следобед.

 

След броени дни ще станем свидетели на най-цветния фестивал, провеждан на територията на София. Фестивал на цветовете, който е вдъхновен от индийската традиция Холи, ще се състои на 21 юни на стадион "Академик" от 14.00 ч до 23.00 часа

 

В България Фестивалът на цветовете ще се състои в най-дългия ден от годината. Идеята му е, следвайки индийската традиция, да обедини хората в името на любовта и свободата, призовавайки ги да загърбят всички различия по между си и просто да се забавляват.

 

На музикалната сцена на фестивала ще може да чуем и видим един от любимците на българската аудитория DJ SASH!, The Offenders, Don Cabron, Casper – DJ-и, които са пускали на един от най-големите фестивали за електронна музика в света – Tomorrowland, българският театър на огъня и сенките, покорил Glastonbury Fest – Fireter, три от най-популярните и актуални имена на българската поп сцена – Дивна, Михаела Филева и Веси Бонева, както и редица други български и чужди гости. 

 

Предвидени са и работилници, на които ще могат да се видят характерни за индийската култура форми на изкуство като рисуване с къна - мехенди, индийски танци, йога и др.