Очаквайте „Съдби на кръстопът” от понеделник до четвъртък - от 20:00 ч. по Нова ТВ

Тази седмица, документалното риалити „Съдби на кръстопът” отново ще предложи на зрителите изключително интересни и интригуващи истории. 
 
На 23-и юни от 20:00 по Нова ще станем свидетели на историята за съвестна учителка, която спасява ромско дете! Евгения Колева е класен ръководител и преподавател по литература на 13-годишната Стефка Лалова. Тя е много добра ученичка, но напоследък непрекъснато отсъства от училище и класната й е притеснена. 
 
Момичето е от ромски произход и живее с майка си и доведения си баща - агресивен мъж, който не държи на образованието и дори нещо повече - смята, че бъдещето на Стефка не е в училище, а на улицата. Стефка е принудена да проси, за да помага на семейството си да се издържа. 
 
Униженото момиче не смее да се опълчи на доведения си баща, за да не предизвика гнева му. Освен това семейството непрекъснато затъва в дългове и се мести от жилище в жилище, без да плаща наем. Стефка е подложена на невероятен стрес и единствено класната й е в състояние да й помогне. Евгения започва война с ромското семейство, за да спаси Стефка. Тази война ще хвърли в огъня и нейното собствено семейство... 
 
Развръзката на историята гледайте в тази вечер, 23-и юни, от 20:00 в "Съдби на кръстопът" по Нова. 
 
Утре вечер, 24-ти юни, "Съдби на кръстопът" ще ни разкаже за 40-годишната Росица Мурджева. Тя живее в София с двете си дъщери тийнейджърки от първия й брак и със своя приятел Владимир. Двете сестри се карат непрекъснато помежду си и за семейството няма нито миг покой. Всяка дреболия се превръща в семейна война, която ескалира съвсем, когато двете се скарват и за момче. Приятелят на майката - Владимир не може да издържи на напрежението, колкото и да се опитва. Точно на него му предстои да плати най-високата цена в изтощителната семейна битка... Защо сме готови да нараним първо най-близките си и има ли път към примирие, когато всички мостове назад са изгорени? Това ще стане ясно във вторник, на 24-ти юни от 20:00 ч. по Нова.
 
В сряда "Съдби на кръстопът" ще ни шокира с ужасяващата история на 34-годишната Калина и нейния съпруг Борислав. Двойката има по-голяма дъщеря и по-малък син. Щастливото семейство се нанася в дълго мечтаното си жилище в полите на Витоша, но попада на луда съседка, която на всичкото отгоре е колежка на Борислав в офиса. Всички опити на Желеви да спечелят симпатиите на съседката Елена се провалят. Положението става все по-сериозно! Оказва се, че Елена отдавна е влюбена в Борислав и насочва цялата си омраза към неговата съпруга и децата. Ситуацията ескалира, а клиничната лудост на съседката вече няма граници. 
 
Най-големите страхове на семейство Желеви се сбъдват и животът им се превръща в истински филм на ужасите, от който изход сякаш няма... Какво ще се случи с Желеви и ще устои ли семейството на ударите на съдбата, ще стане ясно на 25-ти юни, сряда от 20:00 ч. по Нова.
 
В четвъртък "Съдби на кръстопът" ще ни предложи шокираща, но много поучителна история. 14-годишно момиче ражда бебе, за което не желае да се грижи. Полина е твърде млада, за да осъзнае отговорността на родител. 
 
Цялата тежест на грижите за новороденото падат на плещите на майката на Поли - Катерина, която живее сама с дъщеря си след смъртта на нейния баща. Тийнейджърката нехае за проблемите на майка си и дори възприема бебето си по-скоро като свое братче. Заради собствените си наивност и безотговорност Поли става жертва на престъпна мрежа за търговия с наркотици и има опасност да бъде изпратена в затвора. Ще успеят ли уплашеното момиче и неговата самотна майка да излязат от кошмара? Това ще разберем в "Съдби на кръстопът" в четвъртък, 26-ти юни от 20:00 ч. в „Съдби на кръстопът” по Нова телевизия.
 
Aктуална информация и новини от „Съдби на кръстопът” търсете на официалната страница на предаването: facebook.com/sadbi.na.krastopat , а изминалите епизоди на документалното риалити гледайте в Nova Play.