Все още не се знае дали е на издирвания 6-годишен Марин или на друго дете

Тяло на дете беше открито на улица "Горна Студена" в частен имот в кв. "Аспарухово”. Към момента няма официално потвърждение дали това е тялото на 6-годишния Марин, който изчезна вечерта на 19 юни, когато кварталът беше залят от приливна вълна. То е извадено и откарано в Съдебна медицина.

 

Тази сутрин в имота е минал екип на Планинската спасителна служба с куче. Животното е обиколило цялата къща, но не е доловило следата на детето. Малко след това собственикът на имота Стефан Аспарухов започва да го разчиства от тинята и така попада на тялото. 

Още по темата

 

В момента районът е отцепен и въпреки че няма официално потвърждение, че това е тялото на Марин, на място се очаква да дойдат неговата майка и баба. С тялото на това дете жертвите във Варна стават 13.

 

Припомняме, че близките на момченцето блокираха Аспаруховия мост преди дни с мотивите, че полицията не си върши добре работата и нямат никаква информация за това как върви издирването му. 

 

6-годишният Марин и 3-годишната Жана изчезнаха в четвъртък вечерта при приливната вълна, която заля варненския квартал "Аспарухово”. Тялото на момиченцето беше открито, но издирването на Марин продължи.