Представянето й ще донесе късмет за всички в новия сезон на X Factor, заяви музикалният продуцент Дони

Водещите на X Factor Алекс Раева и Мария Игнатова представиха в ефира на Нова първия кандидат за третия сезон на музикално шоу №1 - Десислава. Тя е на 21 години и е от Велико Търново, където днес стартира кастинг маратонът за X Factor. „Допреди два дни не знаех, че ще дойда на кастинг, дойдох спонтанно, снощи го реших”, обясни тя в директна връзка за „На кафе”. 

Деси се представи с две песни - Hallelujah на Александра Бърк и A Little Party Killed Nobody на Fergie, а изпълненията й трябва да оценят продуцентът Магърдич Халваджиян, музикалният продуцент Дони, Васко Иванов - Декстър и режисьорът на шоуто Киро Киров - Кико. 

„Гласът е изключително важен, но присъствието и харизмата превръщат един добър певец в звезда”, заяви Маги Халваджиян. Той обаче отбеляза, че става дума за сериозна конкуренция между две-три хиляди участници в кастинга в шест града. Подборът и финалните оценки идват след сериозни обсъждания в екипа на шоуто, който ще посреща музикалните таланти. 

„Деси много добре откри кастинга”, заяви Дони, като отбеляза, че участието й ще донесе късмет за всички участници в новия сезон на X Factor. 

Вижте представянето на Десислава във видеото от „На кафе” и очаквайте новини от първия кастинг във Велико Търново.