Много повече и по-интересни кандидати се явиха на кастинга във Велико Търново, утре е кастингът в Русе, а на 5 и 6 юли във Варна

Днес стартираха кастингите за третия сезон на X Factor в България. Първият град домакин на прослушванията за музикално шоу №1 в света по традиция е старата столица Велико Търново.

„Явиха се страшно много хора на кастинга. Много повече от миналия сезон и много по-интересни”, споделиха водещите на X Factor Алекс Раева и Мария Игнатова за прослушването във Велико Търново пред Новините на Нова. „Очаква ни бурно музикално лято”, предсказа Алекс Раева.

Каква беше атмосферата във Велико Търново днес и какво очакват победителите в предишните сезони на музикално шоу №1 в света Рафи и Жана от кастингите в София и Бургас – гледайте във видеото.

Утре ще се проведе кастингът за шоуто в Русе, след това, на 5 и 6 юли, екипът на X Factor ще се срещне с претендентите за слава в морската ни столица Варна. Целият график на кастинг турнето може да видите тук

Ако искате да станете част от приключението X Factor и да станете новата музикална звезда на България, елате на кастинг.