Днес екипът на музикално шоу №1 посреща талантите на града и региона

Русе е вторият град, който днес посреща кастинг турнето на музикално шоу №1 в света X Factor.

След Велико Търново екранният тандем Алекс Раева и Мария Игнатова, музикалният продуцент Дони и целият X Factor екип се впускат в търсене на новите звезди на родната сцена. Именно Русе е градът, който даде един от най-артистичните и обещаващи финалисти във втория сезон на шоуто – Иван Радуловски. Макар да не успя да стигне до големия финал, русенската надежда представи достойно града си и дори блесна на още една сцена – тази на „Като две капки вода”, където артистичният талант влезе в ролята на Боно от U2. 

Кои ще бъдат новите звезди, които X Factor и Русе ще открият – отговорите ще разберем днес, мястото на кастинга е хотел „Рига”. 

ВАЖНА ИНФОРМАЦИЯ ЗА КАСТИНГА

1. Кастингът започва в 9.00 ч. в хотел „Рига” (бул. „Придунавски” 22). 
2. Всички кандидати трябва да носят със себе си документ за самоличност. Ако са под 18 години, задължително трябва да бъдат придружени от родител или настойник.
3. Дори ако нямат предварителна регистрация на официалния уебсайт на шоуто, всички кандидати са добре дошли – екипът на X Factor ще ги регистрира на място.  
4. X Factor е единственото шоу, в което могат да участват както солови изпълнители, така и дуети и вокални групи. 
5. Няма горна възрастова граница за кандидатите. 
6. Кандидатите трябва да подготвят две песни, като няма ограничения за стила – може да е поп, рок, джаз, опера, поп фолк, хип-хоп, а защо не и артистична импровизация между различни стилове.
7. По желание кандидатите могат да носят и синбек към песните, които ще представят. Дори обаче да не разполагат със синбек, могат да докажат своя музикален талант и само чрез акапелно изпълнение.