Гледайте предаването в събота в 16 часа

От Русия с любов. Разкрепостената Наталия Кобилкина среща Сашо Диков, за да му разкаже това-онова за живота, любовта и... тези три неща. В разгара на жаркото политико-футболно лято Кобилкина и Диков в едно студио.

 

Разговор с продължение. Предприемачът Красимир Дачев говори за относителността на успеха, състоянието на държавата и правенето на пари. А Сашо Диков го връща повече от 40 години назад във времето. Как – тази събота в ДИКOFF.

 

Давам думата. Правозащитникът Михаил Екимджиев за състоянието на българската правосъдна система и защо срещу нея постоянно се извършват престъпления. Иска ли някой изобщо да ги спре?

 

Миролюба Бенатова представя: „Непогребаните” – втора част. Какво ще се опитат да направят живите за мъртвите и какво обещаха институциите след разтърсващия материал на Миролюба Бенатова, излъчен в ДИКOFF на 28 юни?

 

САЩ 1994 и Бразилия 2014. Какво се случи с „българи-юнаци” в промеждутъка? Един от най-прославилите се български футболисти – Красимир Балъков, в спомени за незабравимото американско лято и в размисли за състоянието на футбола днес. 

 

Стажанта се прощава с 42-рото Народно събрание. Как изтанцува последния си валс в този парламент Сашо Диков? 

 

Човек на три Българии. Петко Бочаров ще сложи точката на този телевизионен сезон с обобщение на всичко, което се случва покрай нас и заради нас. Когато мъдростта краси човека, възрастта няма значение.

 

Три часа за безкомпромисни разговори на живо и човешки истории на запис.

 

ДИКOFF, 16 часа, 05.07 по Нова