Днес и утре екипът на музикално шоу №1 посреща талантите на града и региона

Музикално шоу №1 в света X Factor продължава своето турне в Бургас за два дни. Днес и уте екипът на шоуто ще посрещне музикалните таланти на Бургас и региона, а на място кандидатите очакват продуцентът Маги Халваджиян, водещите Алекс Раева и Мария Игнатова, музикалният продуцент Дони. 

Именно от Бургас е първият победител на X Factor Bulgaria – страхотният Рафи, който още през първия сезон на шоуто покори с таланта си. Рафи вече се гордее с редица успешни проекти зад гърба си, а преди броени дни започна снимките за видеото към новата си песен – в нов и провокативен стил, в Морската градина в Бургас. 

Кои ще бъдат новите звезди на X Factor и дали и през този сезон Бургас ще се гордее с победители на сцената – отговорите ще разберем съвсем скоро.  

Важна информация за кастинга 

1. Кастингът започва в 9.00 и продължава до 18.00 ч. в хотел Аква. 
2. Всички кандидати трябва да носят със себе си документ за самоличност. Ако са под 18 години, задължително трябва да бъдат придружени от родител или настойник.
3. Дори ако нямат предварителна регистрация на официалния уебсайт на шоуто, всички кандидати са добре дошли – екипът на X Factor ще ги регистрира на място.  
4. X Factor е единственото шоу, в което могат да участват както солови изпълнители, така и дуети и вокални групи. 
5. Няма горна възрастова граница за кандидатите.
6. Кандидатите трябва да подготвят две песни, като няма ограничения за стила – може да е поп, рок, джаз, опера, поп фолк, хип-хоп, а защо не и артистична импровизация между различни стилове.
7. По желание кандидатите могат да носят и синбек към песните, които ще представят. Дори обаче да не разполагат със синбек, могат да докажат своя музикален талант и само чрез акапелно изпълнение.