Певицата твърди, че славата не я е променила

Преди финала на втория сезон на X Factor Жана Бергендорф имаше две много големи мечти - синът ѝ Леон да се върне в България и победата в шоуто. И двете вече са факт. Какво се случва, когато успееш да сбъднеш не една, а цели две свои мечти накуп? Спираш ли да мечтаеш, или напротив, използваш щастието си като трамплин към следващите?  Как се променя живота ти?

„Успях и двете (си мечти) да сбъдна! Нямам думи да изразя колко съм щастлива, че момченцето ми отново е при мен и че 70 процента от българските зрители ме подкрепиха на финала на X Factor. Откакто излезе сингълът „Самурай”, където и да се появя, ме сочат и поздравяват. Аз по принцип съм домошар човек. Обичам да стоя вкъщи и да си правя разни неща като всяка жена. Но изляза ли навън, става откачено. Постоянно ме спират хора, деца тичат след мен. Опитвам се да обърна внимание на всеки, макар че е доста изморително, когато бързам за важни ангажименти. Забравям си мисълта, в главата ми настава абсолютна еуфория и правя грешки. Но тази обич ме храни душевно”.

„Ооо, какви ти промени!, махва с ръка Жана. - Ако говорим за работа и ангажименти, да - работя по-сериозно и си гоня целите. Обичам нещата около мен да са перфектни, но като човек съм си същата. И така трябва да бъде - да не губиш ценностната система и същността си само защото работата ти се е променила или си качил нивото".

Какво още споделя Жана за славата, музикалната си кариера и мъжете в живота ѝ, четете интервюто ѝ в новия брой на списание HELLO!.

А ако и вие мечтаете за  голямата сцена и искате да сбъднете своите мечти, явете се на кастинг за третия сезон на X Factor.