Не пропускайте предаването следващата събота точно в 19:30 часа по Нова ТВ

Екипът на „Национална лотария" посети някои от най-големите късметлии през изминалия сезон, за да видят как се е променил животът им след невероятните печалби от играта.

 

Първият щастливец е 21-годишният Кирил Ботев от София, който спечели чисто нов френски автомобил със застраховка на пътниците на стойност 100 000 лева от играта „На крачка от късмета”. 

 

„Моментът, който никога няма да излезе от съзнанието ми е, когато с участничката до мен застанахме един до друг точно на финалната линия”, сподели младежът пред екипа на „Национална лотария". 

 

Сестра му и приятелката му, които са го придружили в студиото, били сигурни, че той ще спечели колата. Посланието на Кирил към всички участници е, че мечтите се сбъдват и хората трябва да вярват в късмета си. 

 

Петър Георгиев от София е следващият късметлия, чийто живот „Национална лотария" промени към по-добро. 70-годишният пенсионер участва в играта „Сейфове“ и спечели 18 000 лева, с които успял да се погрижи за здравето си. 

 

„Чувството е невероятно, не очаквах да съм толкова емоционален, но ето, че ми се случи. Когато разбрах каква сума печеля, много мисли ми се преплетоха, но с тази награда си помогнах в абсолютно всичко”, споделя развълнуван за участието си Петър. 

 

Със спечелените пари е започнал активно лечение и си е направил операция на окото, закупил е нова протеза и всички необходими аксесоари. Пред камерата на „Национална лотария", съпругата на щастливеца разказа, че вече водят спокоен живот, без да притесняват децата си за средства. 

 

Билетът „Лото +” донесе невероятната печалба от 100 000 лева на Илиан Пендурков от с. Илинденци. Водещият Захари Бахаров предпочете сам да се увери как върви ремонтът на къщата на Илиан и дори по традиция се включи активно в подновяването на дома на късметлията. Спечелената сума щастливецът е похарчил още за покриването на всички кредити, както и за закупуването на нов лек автомобил. Част от наградата е заделил за бъдещето на децата си, както и за заслужена семейна почивка.

 

Петя Тодорова от град Перник е поредният щастливец, сбъднал мечтите си благодарение на Национална лотария. Младата дама участва в играта „MEGA JACKPOT”, а Колелото на късмета ѝ отреди игра за 1 000 000 лева. Тя игра смело докрай и си тръгна от студиото с печалба от 20 000 лева.

 

„Още като влязох в студиото и имах усещане, че ще играя за голяма награда. Никога няма да забравя емоциите, които преживях там. Това си остава спомен за цял живот“, разказа за участието си Петя. 

 

Късметлийката сподели, че в началото е имала много планове как да похарчи спечелената сума, но в последствие тя и семейството ѝ решили да си закупят няколко придобивки за дома, както и мечтания таблет за сина им, а останалите да ги сложат на сигурно място. Дамата иска отново да се върне в студиото на Национална лотария, но този път като придружител на нейни близки и приятели и се надява скоро и те да спечелят добра сума.

 

Не пропускайте най-доброто от „Национална лотария" и следващата събота точно в 19:30 часа по Нова ТВ.