Сряда е последният ден от кастинг маратона за новия сезон на X Factor, екипът на шоуто очаква музикалните таланти в НДК

„Не мога да издам нищо конкретно, но хайде да кажа, че има един рокаджия, който ще смае България”, разказа музикалният продуцент на X Factor Дони за впечатленията си от кастингите до момента. След Русе, Варна, Бургас и Пловдив, София е домакин на кастинга за талантливи участници в новия сезон на музикално шоу №1 в света. Прослушванията в столицата са в Studio 5 в НДК в продължение на три дни - 14, 15 и 16 юли.

Вие имате усещането, че носите талант, но се колебаете, когато заставате пред по-широка публика, ръцете ви се свиват от притеснение, гласът ви пада, чувствате се несигурни. Коя е рецептата, за да се справите и може ли това да бъде Х Factor?

„Колебанието никак не е добър съветник. Човек, който иска да успява, трябва да действа веднага и да си държи живота в ръцете. Колебанието обикновено е грешка. Ако вярваш в себе си, отиваш в X Factor и действаш”, отбеляза продуцентът на шоуто Магърдич Халваджиян.

„Колебанието е майка на безплодието. По-добре сбъркай с някаква стъпка, отколкото да не я направиш”, каза на свой ред Дони. „В момента търсим още хора и апелирам, ако има желаещи, да се явят в категорията 25+”, добави музикалният продуцент на шоуто.

Подробности за прослушванията можете да видите тук, а екипът на X Factor ви очаква и в сряда, 16 юли, от 9.00 ч. сутринта в Studio 5 в НДК.