Преподавател по кунг-фу и копие на Селена Гомез сред претендентите да бъдат новия X Factor на България

След като кастинг турнето на X Factor обиколи цяла България, днес е последният ден от прослушванията в София. Всички, които все още не са се престрашили да покажат музикалния си талант, могат да направят това днес до 18.00 ч. в НДК. 

По време на кастинга през изминалите два дни столицата предложи разнообразие от таланти, сред които са танцьорка, работила с хореографа на Майкъл Джексън, италианец, бивш фронтмен на рок група, а понастоящем доброволец в България, преподавател по кунг-фу и дори копие на Селена Гомез. 

„Крайно време е рокаджия да спечели X Factor”, категорично заяви претендент, който освен караоке водещ е и преподавател по кунг-фу. Своя рок темперамент той заяви с изпълнението си на Бон Джоуви. Завидно народно пеене демонстрира кандидатка, която бе подготвила парчета на френски и английски език. Присъстващите в залата за регистрация обаче тя впечатли с народния си глас, с който заслужи всички аплодисменти. 

Сред претендентите да бъдат новия X Factor на България се отличи и 21-годишно момиче с поразителна прилика със Селена Гомез. След като миналата година стига до тренировъчните лагери, тази година опитва късмета си за трети пореден път с надеждата, че именно сега късметът ще е на нейна страна. Въпреки приликата си с известната американска певица репертоарът, на който се беше спряла, не беше на Селена Гомез, а на Бруно Марс и Майли Сайръс.