Mr. Comandante е новото парче на формацията Рафи, Део, Лео и Играта

Рафи, Део, Лео и Играта, станали популярни заедно като „4D” по едноименния си хит от миналата година, вече са готови с новото си видео, продуцирано от „Вирджиния Рекърдс”. Парчето Mr. Comandante по музика на Ясен Козев и Крум Георгиев дава заявка за хит, на който ще се танцува през цялата година. Текстът е дело на Гери Турийска, Део, Играта и Крум Георгиев.

Самото заглавие Mr. Comandante подсказва за сюжета на видеото към песента. Режисьорът на някои от най-успешните музикални клипове в момента Bashmotion представя забавната история за срещата между изнервения диктатор Mr. Comandante и неговата хунта с шумна група приятели. Гонитбата започва с оплакването на сърдития съсед на младежите, в чиято роля е Любен Дилов-син. Рафи, Део, Лео и Играта влизат в ролите както на усмихнатите персонажи, така и на намръщените и въоръжени бандити. 

Актьорския си талант в клипа проявяват и носителките на титлата Мис „Национален отбор” за миналия сезон Александра Богданска (баскетбол), Виктория Колева (волейбол) и Тереза Райкова (футбол). Голямата изненада обаче е самият Mr. Comandante – за първи път феновете на Део ще го видят като „лошия” герой. 

Видеото е заснето на няколко локации в София. Най-забавни са снимките на бул. „Княз Александър Дондуков”, където присъствието на артистите във военни униформи и останалите персонажи в продукцията предизвикват фурор сред пешеходците. 

Съвсем скоро се очаква и премиерата на новия солов сингъл на Рафи „Нали така” и видеото към него.