Песента се превърна в хит още през май, а сега култовият режисьор Bashmotion й дава облик с дългоочаквания видеоклип

Летният хит „Къде си, брат?”, дело на модерната българска хип-хоп формация #Setaabrat.com. зад която стоят Ангел и Моисей, Павел, Венци Венц и Васко Иванов-Dexter, е вече факт. Заглавието на парчето „Къде си, брат?” е на път да се нареди сред най-често употребяваните фрази на лятото. Изпълнителите зададоха този въпрос още преди няколко месеца, а премиерата на песента изчакваше супер амбициозния визуален проект, който вече е факт.

Ангел, Моисей, Павел, Венци Венц и Васко Иванов-Dexter отново показват, че съвместната им работа по музика, текст и аранжимент води до впечатляващи резултати. Култовият режисьор Bashmotion и гуруто на спецефектите Христо „Sane” Колев са превърнали видеото в истински късометражен музикален филм. Видеото е колаж от историите на изпаднали в беда хора, разказани от петимата изпълнители в телефонен разговор помежду им. Dexter се притичва на помощ на закъсалите със специална „парти линейка”, с която успява да спаси всички от трудните ситуации и да ги отведе до защитената парти-зона. Ангел и Мойсей качиха в „парти линейката” и водещия на „Здравей, България” Павел Владимиров.

„Решихме всеки да разкаже своята история, къде се намира, какво се случва около него. Хората много ще се изкефят, защото историите са много цветни, интересни и динамични”, разказа Ангел в сутрешния блок на Нова „Здравей, България”.  „За мен най-важното е постоянството. Наградите са някакъв стимул и насърчение, но определно не е в основата на движещата сила, която ни кара да правим неща за хората, които се кефят”, добави той.

Какво още споделиха двамата за новите си музикални проекти, гледайте във видеото.