От извора за аферата КТБ – гостува Татяна Дончева, адвокат на разследваната касиерка

Докъде се простира търговията със здраве, обезцени ли се най-ценното – човешкият живот, и отживелица ли е Хипократовата клетва? 
 
Отговорите тази събота ще потърси екипът на „Събуди се” с две болезнени истории. Д-р Джамал не е обикновен зъболекар – работи без лиценз, в истински кабинет на ужасите. Скрита камера на предаването обаче ще ни ги покаже отблизо, за да ни разкрие как се „работи” без задължителните условия за работа. С коментар по темата открито пред камерата ще застане представител на Българския зъболекарски съюз и без угризения – самият д-р Джамал.
 
Обезцени ли се човешкият живот ще разберем и от втората история за здраве и пари, завършила с трагичен край. Историята на починалата Анита Жекова и на търговците в храма на Хипократ разказват нейната сестра и съпругът й. 
 
За политическата жега говорят професорите – проф. Божидар Димитров и проф. Огнян Герджиков ще представят своята истина за случващото се в момента и какви са различните сценарии. Татяна Дончева с коментар на събитията и не само – информация от извора в ролята й на адвокат на касиерката, разследвана за аферата КТБ. 
 
„Събуди се” – събота и неделя, от 7.30 ч. по Нова