Започва един от най-интересните етапи в шоуто - прослушванията на живо

Над 300 претендента да станат новата музикална звезда на България ще се изправят пред журито на X Factor. В продължение на три дни - от днес до сряда, 30 юли, както и в началото на август - 3, 4, 6 и 8 август, журиращата четворка в лицето на Любо, Заки, Мария и Саня ще посрещнат новите музикални таланти и ще определят кандидатите, които ще преминат към следващия етап от музикалната надпревара.

Прослушванията на живо са първото сериозно предизвикателство пред всички, които мечтаят да станат новият X Factor на България. Кандидатите трябва да докажат, че притежават елемента X както пред журито, така и пред публиката в залата. Участниците трябва не само да покажат музикалната си дарба, но също така да впечатлят с присъствието си на сцената, да спечелят публиката и, разбира се, заветните 3 или 4 "да"-та на журито.

Всички, които искат да станат свидетели на прослушванията на живо, могат да резервират своята покана и да бъдат публика, като се обадят на телефон 0885 613 363 всеки делничен ден, от 9.00 до 18.00 ч.