Най-интересната и колоритна част от X Factor – прослушванията пред жури и публика - продължава днес, както и на 6 и 8 август

Прослушванията за X Factor пред жури и публика продължават днес, както и на 6 и 8 август. Журиращата четворка в лицето на Любо Киров, Велизар Соколов - Заки, Мария Илиева и Саня Армутлиева ще посрещнат новите таланти и ще определят кандидатите, които ще преминат към следващия етап от музикалната надпревара.

Над 300 претенденти да станат новата музикална звезда на България се изправят пред журито на X Factor в рамките на прослушванията, които започнаха в края на юли. 

Кандидатите трябва да докажат, че притежават елемента X както пред журито, така и пред публиката в залата. Участниците трябва не само да покажат музикалната си дарба, но и да впечатлят с присъствието си на сцената, да спечелят публиката и, разбира се, заветните 3 или 4 „да”-та на журито.

Всички, които искат да станат свидетели на прослушванията на живо, могат да резервират своята покана и да бъдат публика, като се обадят на телефон 0885 613 363 всеки делничен ден, от 9.00 до 18.00 ч.