Прослушванията пред жури и публика за музикално шоу №1 в света продължават на 6 и 8 август

Пред сериозна X Factor дилема бе изправен един от кандидатите в прослушванията на живо за музикално шоу №1 в света. Чаровник, носител на десетки първи места и две Гран При реши да се представи едновременно като солов изпълнител и като дует. 

Първо своя талант той доказа с помощта на дуетната си половинка Дорина - с артистична хореография двамата изпълниха „Минаваш през мен” на дует „Каризма” и вдигнаха публиката на крака. Веднага след дуетното представяне дойде ред и на солото - за втори път кандидатът изправи публиката в залата с песента „Давам всичко за теб” на Графа.

„На мен ми харесва всичко в теб” - това бе лаконичният, но красноречив коментар на Заки. „Имаш жестока дилема”, върна го към действителността обаче Саня: „Трябва да решиш как да продължиш - като дует или като соло”. Именно това постави кандидата пред сериозен размисъл. „Преди да дойдем тук, Дорина ме посъветва да направя това, в което вярвам”, призна талантът, след което обяви решението си да продължи като солов изпълнител. 

Представянето им неочаквано взе друг обрат, тъй като журито покани неговата партньорка Дорина също да се представи с песен. След нейното изпълнение Любо, Заки, Саня и Мария бяха единодушни - те пуснаха двамата като дует с правото да могат да ги разделят като солови изпълнители впоследствие.  

Същевременно прослушванията за X Factor пред жури и публика продължават на 6 и 8 август.