На 6-и август вода няма да има в Банкя, „Дружба” І, Челопечене, „Манастирски ливади”

На 6 август (сряда), във връзка с възстановяване на уличен водопровод на ул. „Момина сълза“ гр. Банкя вилна зона „Банкя”, се налага спиране на водоподаването от 9:00 до 21:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района: по ул. „Цар Освободител” от ул. „Бор” до ул. „София”; по ул. „София” от ул. „Цар Освободител” до ул. „Иванянско шосе”, ул. „Момина сълза”, ул. „Блян”; по ул. „Иларион Макриополски” от № 60 до ул. „София”, ул. „Спътник”, ул. „Еделвайс”; по ул. „Ангел Каралийчев” от ул. „София” до ул. „Николай Некрасов”, ул. „Морава”, ул. „Люляк”; по ул. „Николай Некрасов” от ул. „Иванянско шосе” до ул. „Ангел Каралийчев”.

 

На 6-и август във връзка с направа на водопроводна връзка  по ул. „Капитан Димитър Списаревски” в жк  „Дружба” І, се налага спиране на водоподаването от 9:00 до 17:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на бл. 58, бл. 62, бл. 60.

 

На 6-и август във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. „Манастирска” в с.  Челопечене се налага спиране на водоподаването от 10:30 до 15:30 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на с. Челопечене.

 

На 6-и август във връзка с изграждане на ново сградно водопроводно отклонение по ул. „Тодор Каблешков” в кв. „Манастирски ливади” се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 19:30 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на: ул. „Перловска река”, ул. 406; по  ул. „Тодор Каблешков” от ул. „Луи Айер” до Перловска река; по ул. „Тодор Джебаров” от ул. „Тодор Каблешков” до ул. „Шарл Шампо”.

 

На 6-и август във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. 366 в кв. „Модерно предградие” се налага спиране на водоподаването от 9:00 до 13:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района по ул. 366 от ул. „Братя Станиславови” до ул. „Виткова ливада”.

 

След възстановяване на водоснабдяването по тези места е възможно временно повишаване  мътността на водата.

 

Засегнатите от прекъсването на водата, могат да получат повече информация от Телефонния център на “Софийска вода” АД на телефон 0700 12121 или да следят за развитието на всички текущи теренни дейности в реално време чрез Виртуалния информационен център на дружеството.