Претендентите за участие в музикално шоу №1 са готови на всякакви жертви, за да преминат в следващия етап на X Factor

Днес е последният седми ден, в който претендентите да станат новият X Factor на България ще се изправят пред жури и публика, за да докажат, че заслужават да бъдат част от музикално шоу №1. Над 300 кандидати се изправят пред журиращата четворка в лицето на Любо Киров, Велизар Соколов - Заки, Мария Илиева и Саня Армутлиева в рамките на прослушванията, които започнаха в края на юли.

Участниците трябва не само да покажат музикалната си дарба, но и да впечатлят с присъствието си на сцената, да спечелят публиката и, разбира се, заветните 3 или 4 „да”-та на журито. А през този сезон това ще е изключително трудно, предвид усилената конкуренция между  талантите, които са готови на всякакви жертви, за да преминат в следващия етап на шоуто. Успял фотомодел, който живее в Тайланд, се завърна в България само за да участва в кастингите на шоуто. Оперен певец, изявяващ се в Миланската скала, замени световноизвестната сцена с тази на X Factor в България. Хип-хопър пък се опита да спечели сърцата на журито с изпълнение на песен на Любо Киров.

С какво ще ни изненадат кандидатите за слава в последния ден от прослушванията на живо и кои от тях ще продължат в следващия етап на X Factor, предстоим да разберем.