Засегнатите от прекъсването на водата, могат да получат информация на 0700 12121

На 12 август (вторник) във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. „Грудово” в кв. „Требич” се налага спиране на водоподаването от 9:30  до 15:30 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на ул. „Станислав Ангелов”, по ул. „Леденика” от ул. „Михаил Маринов” до ул. „Грудово”, по ул. „Любимец” от ул. „Михаил Маринов” до ул. „Станислав Ангелов”.

 

На 12 август във връзка с диагностика на уличен водопровод на ул. „Шопска”  в кв. „Ботунец” се налага спиране на водоподаването от 9:00 до 17:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района ул. „Шопска” и ул. „Искър”.

 

На 12 август във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. „Пролет“ в жк „Горубляне” се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 17:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на ул. „Самоковско шосе”, бул. „Цариградско шосе”, ул. „Камчия” и ул. „Шиндра”.

 

Отново във вторник, 12 август, във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. „Люляк” в с. Панчарево, се налага спиране на водоподаването от 9:00 до 16:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района ул. „Люляк”, ул. „Детелина”, ул. „Латинка”, ул. „Явор”, ул. „Еделвайс”, ул. „Батийница”, по ул. „Падинето” от ул. „Люляк” до ул. „Теменуга”.

 

След възстановяване на водоснабдяването на изброените места е възможно временно повишаване  мътността на водата.

 

Засегнатите от прекъсването на водата, могат да получат повече информация от Телефонния център на “Софийска вода” АД на телефон 0700 12121 или да следят за развитието на всички текущи теренни дейности в реално време чрез Виртуалния информационен център на дружеството