Изобретателният гражданин е направил стойка, на която е закачил българският трибагреник, пише зрител

За лошото състояние на пътната настилка между гр. Сливо поле и с. Борисово ни сигнализира зрителят ни Николай Славчев в рубриката „Моята новина”.
 
„По този път през летния сезон трафикът е доста голям и то не само от автомобили, а и от доста големи камиони или така наречените "тирове". Ремонтът на този път се състои в пълненето на дупките с камъчета и смола, което бива изровено за период от месец-два и зейват двойно по-големи на тяхно място. Естествено това непрестанно запълване веднъж годишно прави пътя изключително неравен и шофирането по него може да се сравни с това по черен път, ни пише той, допълвайки сигнала си със снимки, които показват оригиналното маркиране на една от многото дупки по пътя.  
 
"Изобретателният гражданин е направил стойка, на която е закачил българския трибагреник, явно вече като символ на българската дупка. Вижда се и лампа със слънчеви батерии, която би трябвало да служи за маркир през нощните часове. Оправданието за липса на средства е вече твърде изтъркано. Как за 25 години не може да съберат пари за цялостното асфалтирането на отсечка от 5-10 км", пита нашият зрител.
 
Още сигнали в „Моята новина”, излъчени в "Здравей, БЪлгария":
 
 
 
 
 
 
 
Очакваме и Вашите сигнали в рубриката „Моята новина” ТУК.