Новият билет „Лото Зодиак“ крие 5 награди по 100 000 лева

Навръх рождения си ден водещият на Национална лотария Захари Бахаров направи изненада за всички почитатели на предаването като представи най-новото попълнение в моментните игри - билетът „Лото Зодиак“.

 

„Лото Зодиак“ е първият билет от палитрата на Национална лотария, с който имате възможност да спечелите цели пет награди от 100 000 лева и то с помощта на вашата зодия. Закупувайки късметлийското талонче, играете в три игри и имате 16 шанса за печалба, а наградите, които крие, са на обща стойност точно 11 270 000 лева.

 

Първата игра се състои от поле за изтриване с четири звезди. Под всяка от звездите има зодия и парична печалба. Ако зодията съвпада със символа на голямата зодия вдясно, печелите сумата изписана под зодията. Втората е на принципа на поле за изтриване с четири „Печеливши числа“ и поле за изтриване с 12 зодии. Ако след изтриване някое от печелившите числа съвпада с някое от зодиакалните числа, печелите изписаната сума за това число. А третата игра е добре познатият на всички „Специален втори шанс“, в който участва всеки, регистрирал непечелившия си билет в сайта на Национална лотария: www.7777.bg

 

Най-близкото до Вас място за продажба на билети, може да намерите на картата тук.

 

Допълнителна информация за „Национална лотария”:

 

Предаването „Национална лотария“ с водещи Захари Бахаров и Вяра Атова се излъчва всяка събота от 19.30 часа по Нова телевизия. Всички, които искат да попаднат в студиото, трябва да закупят лотариен билет на Национална лотария –„Сбъдни мечтите си“ или „Мега Милиони“, да спечелят „Участие в жребиите за ТВ игри“, да регистрират кода на печелившия билет на сайта  www.7777.bg  или на телефон 0700 42 100 (телефонът е без добавена стойност) и да стискат палци да бъдат изтеглени. Минималната парична награда, с която може да си тръгне всеки, е 500 лева.

 

Билети на Национална лотария могат да бъдат закупени в търговската мрежа на Български пощи, бензиностанции Лукойл, Петрол, ЕКО, Shell и SNG, касите на EasyPay и FastPay, търговска верига Lafka, Handy, Internity, Office 1 Superstore, Булсатком, Blizoo, Net 1, CrediTour, T-post, FACTOR I.N., Alkom, Viva credit, супермаркети CBA, Хипермаркети HIТ, магазини Мания, SDI брокер и Моят Магазин.

Новите лото игри на Национална лотария – „Лото Спорт“, „Лото 2“, „Лото 3“ и „Лото 4“ ви очакват в търговската мрежа на верига Lafka и нашите Лото пунктове.