Засегнатите от прекъсването на водата, могат да получат повече информация на 0700 12121

На 18 август 2014 г., понеделник, във връзка с диагностика и трасиране на уличен водопровод  на  ул. „Шопска”  в кв. „Ботунец” се налага спиране на водоподаването от 9:00 до 17:00 ч. на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на ул. „Шопска” и ул. „Искър”.

 

Заради подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. „Пощенска” в кв.  „Орландовци” на 18-и август се налага спиране на водоподаването от 9:00 до 13:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на по ул. „Пощенска” от ул. „Локорска” до ул. „Мара Бунева”.

 

На 18-и август във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. „Върбовка” в кв. „Курило” се налага спиране на водоподаването от 9:30 до 17:30 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на бл. 2, бл. 3, бл. 4, бл. 7, ул. „Върбовка” №2А, №2Б, №2В, №2Г,№2Д.

 

На 18-и август във връзка с монтаж на пожарен хидрант и спирателен кран в кв.  „Карпузица” се налага спиране на водоподаването от 11:00 до 15:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на бул. „Никола Петков”, ул. „Букет”, ул. „Кореняците”, ул. „Живописна”, ул. „Евлия Челеби”, ул. „Дамяница”, ул. „Войводина могила”, бул. „Никола Петков”, ул. „Букет”, Домуз дере, ул. „Проф. Иван Спасов” в кв. „Горна баня”.

 

На 18-и август заради във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. „Райна Княгиня” в с.  Яна се налага спиране на водоподаването от 9:00 до 17:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на ул. „Миньорска”, ул. „Васил Левски”, ул. „Райна Княгиня”, ул. „Юрий Гагарин”, ул. „Стефан Стамболов”.

 

Отново в понеделник, 18-и август, във връзка с разкриване на уличен водопровод на ул. „Охрид” в жк.  „Банишора” се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 14:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи по ул. „Охрид” от ул. „Калофер” до ул. „Сливен”.

 

След възстановяване на водоснабдяването на тези места е възможно временно повишаване  мътността на водата.

 

Засегнатите от прекъсването на водата, могат да получат повече информация от Телефонния център на “Софийска вода” АД на телефон 0700 12121 или да следят за развитието на всички текущи теренни дейности в реално време чрез Виртуалния информационен център на дружеството.