Рафи, Павел и Ники Станоев се включиха в предизвикателството Ice Bucket Challenge

Звезди от цял свят се включиха в любопитно ново предизвикателство – Ice Bucket Challenge. Те се заливат с леденостудена вода, за да събират средства за определени благотворителни каузи. Сред имената на стотиците хиляди, включили се в кампанията срещу онкологични заболявания се открояват това на Марк Зукърбърг, Опра Уинфри, Кристиано Роналдо, Джъстин Бийбър, Дженифър Лопес и много други. Досега са събрани над 10 милиона долара.

 

„Това е супер яко, забавно, а има и кауза. Не знам дали президентът Плевнелиев би го направил”, каза певецът Рафи. „На нашите политици може да им потрябва такова освежаване”, допълни актьорът Ники Станоев. Заливането с кофа беше включено и в новия клип на младия изпълнител „Нали така”.

 

Рафи, Ники Станоев и Павел също се включиха в предизвикателството Ice Bucket Challenge, като се заляха с леденостудена вода в подкрепа на 32-годишната Ивелина Кехайова, която е болна от каротидо-кавернозна фистула. Ако не бъдат предприети мерки, тя може да получи инсулт. Нужни са 20 000 долара за лечението ѝ.

 

В благотворителната кауза Рафи предизвика Део, Лео, Играта и група Funky Miracle. Ники Станоев пък посочи Спенс, Михаела Филева и Шкумбата, а Павката вдигна летвата с послание към група Ice Cream, Димитър Бербатов и Григор Димитров.

 

И Вие може да помогнете на Ивелина, като направите дарение на сметка:

 

BG90TTBB94005526776399
BIC код: TTBB BG 22
Експресбанк