Играчите на Красимир Балъков се наложиха с 2:0 над „белите” в „Овча купел”

Литекс се наложи с 2:0 като гост на Славия в мач от седмия кръг на „А” група. "Оранжевите" взеха първа победа навън и вече имат 13 точки на сметката си в челото на класирането. Славия пък записа три мача без загуба в началото на първенството, но регистрира четвърто поредно поражение, при това без отбелязан гол.

 

Точен за гостите бе Омар Косоко в 23-ата минута, а Ристевски си отбелязаха автогол в края на продължението, за да оформи крайното 2:0.

 

Наставникът на Литекс Красимир Балъков беше много доволен от представянето на тима му: "Нещо подобно се получи на мача с Левски от миналата седмица, но не можем да доминираме 90 минути. Не можем да реализираме това, което искаме. Но правим хубави мачове и бележим, колкото можем. През втората част се борехме, имахме хубави контри и взехме победата”, каза той.

 

Краси Балъков: Доволен съм"Доволен съм. Най-важното е, че футболистите вече осъзнават какво искам от тях и се залагат. За мен това е по-важно от един, два или три гола. Изпълняват тактическите задачи. Но аз съм им казвал, че е важна още борбата и настройката за мача”, допълни Балъков.