Не пропускайте старта на третия сезон на Х Factor утре, 9 септември, от 21.00 ч. по Нова.

„След куп музикални формати, произведени и излъчвани в България, вече на всички е ясно, че единствено Х Factor открива истински таланти, които продължават творческия си живот и след приключване на формата", категоричен е продуцентът на музикално шоу №1 в България Магърдич Халваджиян в интервю за Vesti.bg.

„Учудващото тази година е, че се появиха изключителни гласове и таланти между 14- и 16-годишна възраст. Тази година мъжката конкуренция е много сериозна. Във всички категории: момичета, момчета, групи и 25+, има представители, които биха могли да спечелят тазгодишното издание на Х Factor”, разкрива Магърдич Халваджиян. Очакванията му за новия сезон са големи, а задачата на журито – да открие следващия Х Factor е изключително трудна и отговорна. „Миналата година Любо, Заки, Мария и Саня бяха забавни, остроумни и истински вярващи в това, което правят. Обичам хората, които правят нещата със сърце”, споделя Магърдич Халваджиян.

Но според Маги участието в Х Factor  е само първата крачка към успеха. „Основните качества, които задържат хората в шоубизнеса, са работохолизъм, постоянство и самодисциплина. В годините забелязах, че много талантливи хора унищожават кариерата си точно поради липсата на тези няколко качества. Рафи е изключителен пример за това как с талант, много работа и постоянство успява вече четири години след края на първи сезон на Х Factor, в който той стана победител”, смята Халваджиян.

Какво още разказа Халваджиян за новия сезон на музикално шоу №1 в България и света, четете в интервюто на Наталия Такова-Мазгарева във Vesti.bg.

Не пропускайте да видите новите претенденти за слава в първия епизод на третия сезон на Х Factor утре, 9 септември, от 21.00 ч. по Нова.