Родителите могат да подарят на детето си много радост и образователни игри на 11-септември в София

Центърът на София ще се превърне за няколко часа в сцена на истински рицарски турнир. Инициативата обаче има благотворителен характер и ще се проведе на 11-и септември от 13:30 ч. до 17:00 ч. в Аулата на СУ „Св. Климент Охридски“ (бул. „Цар Освободител 15”).
 
На събитието са поканени деца между 5 и 10 години, които желаят да покажат своите умения и таланти и да приключенстват в една вълшебна страна на рицари и принцеси. Тийнейджърите могат да се включат в създаването на предизвикателства и пресъздаване на духа и ценностите, символ на събитието. Рицарският турнир и бал са подходящи за тези, които искат да се свържат с детето в себе си и да помечтаят. Родителите могат да вземат участие като се включат в коктейла след 18:00 ч. в Аулата на Академията на всички науки, където ще бъдат споделени добри практики, измервания и данни за напредъка, постигнат от курсистите в различните възрастови групи. Ще се представят доброволческите програми, менторската академия и партньорски инициативи с бизнеса.
 
За участниците се предвижда много интересна програма - класически музикални изпълнения, откриване на игрите от членовете на Великата порта, под патронажа на Крал Артур, игри и предизвикателства, свързани с изкуство, спорт, театър, музика, английски, етикет и танци.
 
Ако сте сред публиката, входът за рицарския турнир е свободен. Необходимо е само е само да се запишете предварително.
 
За да закупите мястото си на турнира, имате две възможности - да заплатите на входа 89 лв. или да закупите ваучер оттук, с който спестявате над 85% от стойността на билета или заплащате 13 лева. Средствата ще бъдат използвани за обучение на преподаватели. Регистрацията и разпределението на участниците ще се проведе между 13-13.30 ч.