Гледайте интервюто с британската звезда от X Factor за „Здравей, България” по Нова

Британската звезда от X Factor Джеймс Артър призна, че не е бил подготвен за мащаба и възможностите, които ще се разкрият пред него, когато преди две години печели музикалното шоу. „Беше убийствено”, заяви той в интервю за „Здравей, България” по Нова и добави, че в подобно шоу човек трябва да се забавлява, защото това носи музиката. 

Към българските таланти Джеймс Артър се обърна с думите, че най-важното е да останат верни на себе си и да не губят артиста. 

Той не скри и възхищението пред ментора си Никол Шерцингер: „Тя е изключително красив човек. Не е егоцентрик, а истински артист”, коментира той. Изпълнителят призна, че би искал да запази отношенията си с момичетата в тайна, но за сметка на това не крие, че с удоволствие би участвал във филм, който да се доближава до живота му. На предложението на водещия, че Куентин Тарантино би бил чудесен избор за режисьор, изпълнителят добави и името на Гай Ричи. 

Същевременно Джеймс Артър, който е голям футболен фен, прие предизвикателството на водещия Павел Владимиров и доказа, че може да играе футбол дори с грейпфрут. Изпълнителят на хита Impossible импровизира, без да се колебае и дори отбеляза гол срещу водещия на сутрешния блок на Нова.

Цялото интервю на Джеймс Артър за „Здравей, България” можете да видите тук. Не пропускайте епизодите на X Factor тази вечер и утре от 22.00 ч. по Нова.