Непримирим спор между Любо и Заки заради невероятно изпълнение на Je t’aime в X Factor тази вечер от 22.00 ч. по Нова

Църковен певец ще изненада журито на X Factor с интересен музикален вкус и опит в епизода на музикалното шоу тази вечер. Методи Андонов ще сподели, че харесва пеенето в храма и съжалява, че неговите връстници не разбират духовната страна. Това няма да му попречи да заложи на рап изпълнение, в което не липсва характерният за стила текст. 

На сцената ще се появи и почитател на провокативната Кончита Вурст, която спечели световна популярност с Rise like a Phoenix. Артистичното изпълнение на Маломир Ингилизов ще се окаже мини спектакъл, впечатляващ за едни и прекален за други. Кои членове на журито ще подкрепят 15-годишния имитатор на Кончита и кои ще изкажат откровена критика зрителите ще видят тази вечер.

В епизода невероятните гласове на някои от кандидатите ще докажат, че за таланта няма възраст и граници. 14-годишната Мария Илиева Гугушева ще покаже как една от най-чувствените песни Je t’aime може да огласи шоуто с помощта на едно малко момиче. Силното изпълнение обаче ще постави Любо и Заки на двата полюса, противопоставяйки ги в истински спор. 

Тези и още изпълнения, сред които обещаващо завръщане на сцената след дълго прекъсване и „най-странната интерпретация“ на Queen, зрителите ще видят в новия епизод на X Factor тази вечер от 22.00 ч. по Нова.