Ръководството на телевизията не е знаело за ангажимента на журналистката с клуба за канабис

Репортерка на американска телевизия напусна в ефир, защото предпочете да се отдаде на служба в полза на марихуаната. Ръководството на телевизията се извини и обяви, че не е знаело за заниманията на служителката. 

 

По време на живо предаване в ефира на телевизия Кей Ти Ви Ей в Аляска репортерката Шарло Грийн представяше местен клуб за легализиране на марихуаната. За най-голяма изненада на зрителите, а и на работещите в телевизията, Грийн обяви, че тя е собственик на клуба и че отсега нататък ще се посвети изцяло на каузата му.

 

„Чухте всичко това, за да ви кажа, че аз, собственикът на Клуба за канабис в Аляска, ще посветя цялата си енергия на борбата за свобода и справедливост, която започва с легализирането на марихуаната, тук в Аляска. Що се отнася до работата, е не че имам някакъв избор, но, м*мка му, напускам”, казва тя в ефир.

 

При тези си думи, репортерката Шарло Грийн излезе от кадър. Водещата на новините се опита да излезе от неудобната ситуация с думите: „И така… извиняваме се за това… ще продължим веднага”.

 

По-късно стана ясно, че ръководството на телевизията не е знаело за ангажимента на журналистката с клуба за канабис. Решението си тя взела, за да привлече вниманието на хората към проблема с легализирането на медицинската марихуана.