Като част от новата си роля Арни ще открие звезда на свое име в Алеята на звездите в Алмерия

Преди 30 години Арнолд Шварценегер участва в "Конан Варварина", а сега се завръща в Южна Испания, за да се превъплъти в доста по-различна роля, информира "Дейли мейл", цитиран от БГНЕС.

 

Роденият в Австрия американски актьор беше назначен за първи почетен посланик на туризма в Мадрид. Испанските власти поискали от актьора от "Терминатор" да се включи в нова кампания за увеличаване на чуждестранните туристи в столицата, след като икономическата криза се отрази на голяма част от туристическите атракции и институции като музея "Прадо".

 

Като част от новата си роля Арни ще открие звезда на свое име в Алеята на звездите в Алмерия. Бившият губернатор на Калифорния се сдоби със световна слава след ролята си през 1982 г. в "Конан Варварина", който беше сниман в Южна Испания.

 

Блокбастърът, който донесе 185 милиона паунда в бокс офиса, стимулира местната икономика. Според слуховете Шварценегер ще огледа места за снимки на нов филм за Конан, след като беше забелязан с продуцента Фредрик Малмберг, който работи по римейк на филма през 2011 г.