Тя изрази очакване, че около 40% от гласоподавателите ще отидат до урните днес

Къщата на VIP Brother днес поетапно е напускана от съквартирантите, които се отправиха да упражнят своето право на вот. Те обаче ще се движат със сериозна охрана. За тях обаче това е разнообразие от изолирания живот, който водят в къщата.

 

Още по темата

„Аз очаквам една по-развита България, едно по-добро здравеопазване и образование. Очаквам едно по-силно развитие на регионите, защото смятам, че България не е София, Пловдив, Варна и Бургас. Според мен хората в малките села трябва да имат достатъчно работа и за мен производството на български стоки трябва да бъде съществено засилено”, каза Жени Калканджиева на излизане от Къщата.


Йорданка Христова похвали своята съквратирантка с думите: Жени е готова за политик”. Певицата изрази очакване, че около 40% от гласоподавателите ще отидат до урните днес и даде съвет на политиците: „Да гледат надалече, защото по-важна е перспективата”.


„За мен всеки политик трябва да бъде генераторът и моторът на цялата политическа партия. Смятам, че той трябва да бъде силен, да носи отговорност, да може както да намазва с мед своите подчинени, така и да може да ги разрязва, да ги посича като дърво”, добави Жени Калканджиева.


Повече по темата гледайте във видеото.