Те са взети от профила й в iCloud

Хакери качиха в интернет четвърта серия провокативни снимки на звезди, сред които и на 
Нина Добрев.

 

Четвърта серия от пикантни снимки на холивудски звезди е била качена от хакери в интернет, предаде "Дейли бест", цитиран от БТА. Предполага се, че запасът от фотографии започва да се изчерпва, тъй като сред имената вече няма чак толкова много на известни лица, твърди изданието.

 

Този път в интернет са качени голи снимки на Нина Добрев, на актрисите Уинона Райдър, Зои Казан и Ан-Лин Маккорд, на певицата Ингрид Майкълсън. В интернет са се появили и пикантни фотоси на модела на "Викторияс сикрет" и бивша приятелка на Леонардо ди Каприо Ерин Хийтъртън.

 

Това е четвърти подобен случай за последния над един месец. Сред пострадалите са Дженифър Лорънс, Риана, Аврил Лавин, Амбър Хърд, Хейдън Панетиър, Хилари Дъф, Джени Маккарти, Кейли Куоко, Кейт Ъптън, Кейт Босуърт, Ким Кардашиян. Не са пожалени също Ванеса Хъджънс, Мери-Кейт Олсън, Ана Кендрик. Освен това в мрежата попаднаха фотографии на модела Кара Делевин и на трикратната олимпийска шампионка по плажен волейбол Мисти Мей-Трейнър. Единственият пострадал мъж засега е синът на актьора Хълк Хоган.Снимките са взети от акаунтите на звездите в iCloud.