От 5.00 до 16.00 ч. трамваи №4 и 5 спират да се движат между "Руски паметник" и обръщалото "Бъкстон"

Във връзка с ремонта на контактно-кабелна и трамвайна мрежа по маршрута на трамвайни линии №4 и 5 на 25 и на 26 октомври се въвежда временна организация на движението в участъка по булевард "Цар Борис ІІІ" - между площад "Руски паметник" и трамвайно обръщало "Бъкстон".

 

За времето от 5.00 до 16.00 часа на 25 и на 26 октомври се спира трамвайното движение в участъка, съобщават от Столична община.

 

Трамвайна линия №4 ще се движи от кв. "Орландовци" по маршрута си до бул. "Христо Ботев", надясно по бул. "Христо Ботев", наляво през пл. "Възраждане", надясно по бул. "Христов Ботев", наляво по ул. "Алабин" и по маршрута до кв. "Орландовци". След 16.00 часа движението ще се възстановява по нормалния маршрут.

 

Трамвайна линия №5 ще се движи от трамвайно обръщало "Бъкстон" до кв. "Княжево". След 16.00 часа движението ще се възстановява по нормалния маршрут.

 

За времето на ремонта ще се разкрие временна автобусна линия No 5-ТМ с маршрут: начална спирка - "Кв. Павлово" на ул. "Александър Пушкин" в посока център за автобусна линия No 107, ул. "Александър Пушкин" надясно по бул. "Цар Борис Трети", бул. "Ген. Тотлебен" надясно по бул. "Пенчо Славейков", наляво по бул. "Прага", направо по бул. "Христо Ботев", наляво по трамвайното платно на бул. "Македония", площад "Руски паметник", бул. "Ген. Тотлебен", бул. "Цар Борис Трети", наляво по ул. "Александър Пушкин", крайна спирка - "Кв. Павлово" за автобусна линия No 107 в посока изход, обратен завой на площад "Знаме на мира" и до началната спирка "Кв. Павлово".