Янош Адер ще е на посещение у нас на 11 и 12 ноември

Във връзка с официалното посещение на президента на Унгария Янош Адер на 11 и 12 ноември се забранява престоят и паркирането на пътни превозни средства от 8.00 часа до приключване на мероприятието на 11 ноември на ул. „6 септември” между бул. „Евлоги и Христо Георгиеви” и ул. „Любен Каравелов”.

 

От 8.00 ч. на 11 ноември до отпътуване на делегацията на 12 ноември се забранява престоят и паркирането на ул. „Ген. Гурко” между ул. „Дякон Игнатий” и ул. „Кн. Александър І”, от страната на „Гранд хотел София”. 

 

От 8.00 ч. до приключване на мероприятието на 11 ноември се забранява престоят и паркирането и на ул. „Оборище” между ул. „Г.С. Раковски” и ул. „11 август”, както и на северната дъга на пл. „Св. Александър Невски” между ул. „11-ти август” и ул. „Дунав”.

 

Забранява се престоят и паркирането на 11 ноември от 12.00 ч. до отпадане на необходимостта на площада пред Боянската църква, която Янош Адер ще посети.

 

От 8.00 ч. до отпадане на необходимостта на 12 ноември се забранява престоят и паркирането на южната част на паркинга на хотел „Шератон София Хотел Балкан” и на бул. „Джеймс Баучър” между бул. „Черни връх” и ул. „Златен рог”.