В „Кошмари в кухнята” тази вечер от 22.00 ч. по Нова шеф Манчев помага на бременна собственичка на ресторант

Шеф Манчев е подложен на поредното предизвикателство в шести епизод на риалитито „Кошмари в кухнята” тази вечер от 22.00 ч. по Нова. Известният кулинар и ресторантьор трябва да помогне на бременна собственичка на ресторант в София да си върне управлението. 

Младата Деница менажира семейната механа „Странджата”, но не успява да се справи със задълженията си. Тя е на ръба на отчаянието, а заведението – на ръба на банкрута. Персоналът е иззел ръководните й функции и е загърбил задълженията си, докато клиентите все-често стават свидетели на техните кафе-паузи. 

Освен това след броени дни на Деница й предстои да излезе в майчинство, като не спира да я притеснява неясното бъдеще на ресторанта. Ето защо тя решава да се обърне за помощ към шеф Манчев. 

Дали шеф Манчев ще намери правилната рецепта за менажирането на механата, зрителите ще видят в шести епизод на „Кошмари в кухнята” тази вечер от 22.00 ч. по Нова. Междувременно феновете на шоуто могат да се включат в специална игра със страхоти награди на Facebook страницата на предаването.