Причината са строително-ремонтни дейности

„Софийска вода” временно спира водата в някои части на столицата в четвъртък, съобщиха от дружеството. 

 

Във връзка с изпълнение на инвестиционен проект за реконструкция на канализационни клонове на ул. „Жетварка” кв. „Изгрев”, се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 22:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на: ул. „Елемаг”, ул. „Константин Кисимов”, ул. „Жетварка”.

 

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Жетварка” ъгъла с ул. „Елемаг”.

 

След възстановяване на водоснабдяването е възможно временно повишаване  мътността на водата.

 

Във връзка с изпълнение на инвестиционен проект за реконструкция на уличен водопровод на ул. „Калофер” кв. „Банишора” , се налага спиране на водоподаването от 9:00  до 21:00 часа на клиентите, живеещи в района на: ул. „Калофер”, по ул. „Враня” от ул. „Карлово” до ул. „Калофер”, по ул. „Охрид” от ул. „Опълченска” до ул. „Сливен”.

 

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури водоноска на адрес: ул. „Калофер” ъгъла с ул. „Охрид”.

 

От дружеството се надяват, че след реализацията на тези инвестиционни проекти клиентите им ще получават по-добра услуга.

 

Отново в четвъртък заради подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. „София” кв. „Орландовци”  , се налага спиране на водоподаването от 9:00  до 16:00 часа на живеещите в района на: ул. „София” от ул. „Петър Величков” до ул. „Ком” по ул. „Лястовица” от ул. „Ком” до ул. „София”.

 

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „София” ъгъла с ул. „Лястовица”.


От 21:00 часа в четвъртък до 9:00 часа в петък заради прекъсване на стар уличен водопровод на ул. „Каменоделска” кв. „Орландовци” , се налага спиране на водоподаването на живеещите в района на: ул. „Заводска”, ул. „Грънчарска”, ул. „Каменоделска”, ул. „Кожарска”, ул. „Владайска река”, ул. „Индустриална”. 

 

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: Локомотивно депо до общежитията.

 

На 4 декември 2014 г. (четвъртък), във връзка с почистване на филтър на резервоар „Мърчаево” с. Мърчаево , се налага спиране на водоподаването от 9:30  до 11:30 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на: ул. „Трендафил”, ул. „Приморско”, ул. „Бистра река”, ул. 7-ма.

 

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Приморско” ъгъла с ул. „Трендафил”.