Не пропускайте елиминациите в X Factor този четвъртък от 22.00 ч. по Нова

Съдийските места в X Factor се превърнаха в четири напълно противоположни гледни точки по време на концерта във вторник. Още след първото изпълнение на братя Добреви, които се представиха с диско ремикс на Риана, Любо, Заки, Мария и Саня влязоха в първия словесен двубой. „Не ви достигна енергия“, беше коментарът на Мария, която получи моментален контрааргумент от Заки – „Не може след тази джази част да очаквате да избухне бомба на сцената!“.

След като впечатли журито по време на кастингите на X Factor именно с женска песен, тази вечер Георги Бенчев отново получи възможността да експериментира с женски вокал. Песента на Пинк Try обаче, донесе нова конфронтация. „Каква беше причината да изберете тази песен?“, беше директният въпрос на Саня, която допълни, че има много по-добри участници и откровено не разбира стратегията на Георги и неговия ментор Любо Киров. „Смятам, че всички заедно сме решили кои хора да бъдат тук“, отговори Любо в защита на най-нестандартния участник в шоуто. „Изгря като феникс с песента и потъна като Титаник”, кратко и ясно обобщи Мария Илиева. Изпълнението на Мирян също нажежи атмосферата, създавайки спор относно качествата му на изпълнител и избора на песен.

В поле от пергамент и стари писма Михаела направи емоционално изпълнение на един от своите идоли – Джеймс Артър, с което заслужи високата и този път единодушна оценка на журито. С джаз формация Траян излезе по-танцувален от всякога с парче на Ейми Уайнхаус. С изпълнение по „невенски“, Невена Пейкова изправи публиката на крака с интерпретацията си на Аеросмит и саундтрака от филма „Армагедон“. Достоен финал постави Славин с неговото Listen на Бионсе – Мария и Заки единодушно станаха на крака, за да го аплодират, а без  каже и дума, Любо просто започна да ръкопляска след изпълнението му.

Не пропускайте елиминациите в X Factor този четвъртък от 22.00 ч. по Нова.