"Повелителят на сърцата" в "Карай направо"

 

 

"Едно голямо сърце” - така Диана Найденова определя госта си в днешното издание на "Карай направо"- проф. Генчо Начев. 

 

Реших, че е време да сваля от автомобила „обичайните заподозрени” - политици, които са разшумели системата, и в двете седмици преди празниците да поканя хора, които заслужават нашия чисто човешки поклон. Хора, с които е хубаво да се срещнеш, защото са истински човеколюбци”, заяви журналистката. 

 

"Не изпитвам притеснения при работата си. Това е професия като всяка друга. Не може да се притесняваш от това, което вършиш всеки ден”, заяви професор Начев. 

 

"Още като си отвори очите, по погледа мога да разбера, че този човек ще живее. Той ще направи всичко възможно и от себе си, за да помогне на себе си и на лекарите. Има случаи, когато се моля на хирургичната маса”, допълни кардиохирургът.

 

Москов е човекът, който може да свърши работа, която не можаха да свършат преди него”. Това заяви професорът по повод на думите на здравния министър Петър Москов за Спешната помощ в ромските махали.

 

Харесва ми неговата организираност. Той е първият министър, който казва, че касата в момента плаща за дейности, които не трябва да се плащат като болнична помощ", коментира кардиохирургът. 

 

Критикуват министъра за това, което е казал за ромите. Това е нещо, което всички ние го знаем и го мислим", категоричен бе лекарят, който е носител на орден „Стара планина” и определен за Лекар на годината и Лекар на България

 

 За да научитеповече, гледайте видеото.