Треньорът призна, че основната причина да не поеме Левски е нежеланието на Гонзо да работи с него

Димитър Димитров - Херо призна, че е обиден и огорчен от отношението на Георги Иванов към него в последните месеци, предade Gong.bg.

 

На обширна пресконференция тази сутрин Херо призна, че главната причина да не поеме Левски е видимото нежелание на Гонзо да работи с него и тоталната липса на комуникация между двамата. Димитров сподели не само че между тях е имало различия във футболно отношение, а че са от „различни планети“.

 

„С Георги съм работил, когато аз съм бил треньор, той футболист. Човешките ми отношения винаги са били добри, аз и сега нямам някакви проблеми с него. Но в мен остана една голяма нотка на съмнение“, каза Херо.

 

Фактите са много – Амари, селекцията. Kомуникацията беше изключително тежка и трудна, аз го усещах. Може Гонзо да има претенции той да е треньор, дърпахме в различни посоки. Това беше моето усещане. Ние нямахме прилики, близки отношения за да говорим за разлики. Ние бяхме от различни планети“, допълни треньорът.

 

„Ходих на мача с Ботев Пловдив, за да проведа сериозен разговор с Георги Иванов. Той ми каза, че нещата са много тежки, той самият се чудел, дали да остане и че трябва да изчакаме до 14-15 декември“, каза Димитров.

 

„Личните ми човешки отношения с Георги Иванов са добри, мога да работя и с него, но трябва тотално да си променим футболното отношение. Аз ако бях на негово място, щях да го търся по 10 пъти на ден, да се консултирам за всичко. Аз казвам как бих постъпил. Ако отношенията, комуникацията бяха по-различни, аз бях убеден, че ще се върна по-рано, но аз усетих тези нотки, за които споменах по-рано. Ако трябва да бъда максимално честен и коректен – имам много горчилка и обида“, завърши Херо.