При първоначалния оглед по тялото на убитата са установени 6 огнестрелни наранявания

Окръжната прокуратура в Пазарджик е образувала досъдебно производство за убийството на Татяна Стоянова. Наблюдаващият прокурор е присъствал на първоначалните действия по разследването. 

Още по темата

 

Към момента са установени три видеокамери в близост до местопрестъплението и се преглеждат записите. Издирват се и други видеокамери в близкия периметър.

 

Констатирано е, че Стоянова е простреляна на входа на гаража си, след като е паркирала автомобила си и се е насочила към входа на жилищната кооперация, в която живее. При първоначалния оглед по тялото на убитата са установени шест огнестрелни наранявания

 

Не са открити очевидци на деянието. Не са установени и лица, които да са чули изстрели или други необичайни шумове. Сигналът на телефон 112 е подаден от съседи на убитата около 18.40 часа на 12 януари. 

 

Предстоят допълнителен оглед на местопрестъплението, аутопсия на тялото на жертвата, извършването на експертизи и ДНК изследвания, претърсване на жилището и служебния кабинет на Стоянова, както и разпити на свидетели.